-
Pil og skær løg og hvidløg i små tern. Skræl og skær ingefær i tynde strimler.
-
Skær enderne af citrongræsset, fjern det yderste lag, og snit resten fint. Skræl og skær gulerødder i strimler.
-
Steg løg, hvidløg og ingefær i lidt olie i en gryde i 2 minutter. Tilsæt citrongræs, gulerødder og karrypasta, og steg i yderligere 1 minut.
-
Hæld 1 dl vand, edamamebønner og kokosmælk ved, og lad det koge i 3-4 minutter.
-
Tag gryden væk fra varmen, rør peanutbutter
i retten, og smag til med sukker, salt, lidt friskpresset limesaft og evt. mere karrypasta.
-
Steg Thai Style Chunks let gyldne i lidt olie
på en pande. Vend dem i karryretten, og kog ved svag varme i nogle minutter
-
Anret karryretten i dybe tallerkener. Top med
peanuts og krydderurt. Spis kogte ris til.
-
Bon appetit!