Pil og hakke løg og hvidløg groft, gem lidt under halvdelen og kom resten i en skål.
Skræl ingefæren og kom den i skålen sammen med den grønne chilli, cashewnødder, garam masala og gurkemeje. Tilsæt kokosmælken og lad det stå 10 min. Blendes herefter med stavblender. Tilsæt finthakkede mynteblade og koriander. Skær kyllingebrystet i tynde skiver og læg dem ned i massen. Dæk skålen til og stil den i køleskabet i 45 min. Kog risen efter anvisningen på pakken. Kom lidt olie i en dyb stegepande/gryde. Steg resten af løgene og hvidløg blanke. Hæld derefter kyllingesaucen i panden og skru ned for varmen. Sæt låg på og kog ved svag varme i ca 20-30 min til kyllingen er færdig. Omrøres jævnligt.
Smag til med salt, peber og lidt honning. Vask solsikkeskuddene.
Server kyllingegryden med ris, solsikkeskud, chutney og måske lidt lime. Pynt med lidt koriander og mynteblade.
Pil og hakke løg og hvidløg groft, gem lidt under halvdelen og kom resten i en skål.
Skræl ingefæren og kom den i skålen sammen med den grønne chilli, cashewnødder, garam masala og gurkemeje. Tilsæt kokosmælken og lad det stå 10 min. Blendes herefter med stavblender. Tilsæt finthakkede mynteblade og koriander. Skær kyllingebrystet i tynde skiver og læg dem ned i massen. Dæk skålen til og stil den i køleskabet i 45 min. Kog risen efter anvisningen på pakken. Kom lidt olie i en dyb stegepande/gryde. Steg resten af løgene og hvidløg blanke. Hæld derefter kyllingesaucen i panden og skru ned for varmen. Sæt låg på og kog ved svag varme i ca 20-30 min til kyllingen er færdig. Omrøres jævnligt.
Smag til med salt, peber og lidt honning. Vask solsikkeskuddene.
Server kyllingegryden med ris, solsikkeskud, chutney og måske lidt lime. Pynt med lidt koriander og mynteblade.