-
Pluk basilikum og mynte – gem nogle basilikumblade til pynt. Pil og hak hvidløg. Pres saften af citronen.
-
Blend basilikum og mynte sammen med hvidløg, citronsaft, olivenolie, salt og peber i en blender.
-
Skyl alle tomaterne. Skær de store tomater i både, og halvér cherrytomater.
-
Pil og skær rødløg i tynde både. Skyl agurken,
halvér den på langs, og skær den i tynde skiver på skrå.
-
Vend tomaterne sammen med rødløg, agurk og basilikumolie.
-
Skær brødet i grove tern. Opvarm en pande med olivenolie, og steg brødternene gyldne og sprøde.
-
Vend det sprøde brød sammen med tomater, agurk og rødløg i en skål, og anret blandingen på et fad.
-
Riv mozzarella i grove styker, og fordel dem på tomat-brødsalaten. Pynt med basilikumblade, og dryp balsamico over.
-
Færdigt arbejde.