Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Del hvert stykke kyllingebryst i 3-4 stykker, og vend dem med karry, salt og peber.
Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Skræl ingefæren og hak den fint.
Steg løgene blanke i en dyb pande med olie i 4-5 minutter.
Læg kyllingestykkerne i panden, og brun dem på alle sider.
Tilsæt hvidløg og ingefær, og vend rundt. Tilsæt tomatpuré og umami kyllingefond samt krydderier, og giv det et opkog under omrøring. Skru ned, og lad retten simre under låg i 7-8 minutter.
Tilsæt fløde, og kog igennem. Jævn med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand. Smag til med lime- eller citronsaft, salt og peber.
Anret kylling i karrysauce med limebåde, fintsnittet chili og friske korianderblade. Servér med kogte ris og dampede grøntsager.