-
Del hvert stykke kyllingebryst i 3-4 stykker, og vend dem med karry, salt og peber.
-
Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Skræl ingefæren og hak den fint.
-
Steg løgene blanke i en dyb pande med olie i 4-5 minutter.
-
Læg kyllingestykkerne i panden, og brun dem på alle sider.
-
Tilsæt hvidløg og ingefær, og vend rundt. Tilsæt tomatpuré og umami kyllingefond samt krydderier, og giv det et opkog under omrøring. Skru ned, og lad retten simre under låg i 7-8 minutter.
-
Tilsæt fløde, og kog igennem. Jævn med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand. Smag til med lime- eller citronsaft, salt og peber.
-
Anret kylling i karrysauce med limebåde, fintsnittet chili og friske korianderblade. Servér med kogte ris og dampede grøntsager.
-
Så er der serveret!