Se hvordan du laver hoki filet a la thai. Klik her og søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter.
Tilberedning
Skær den optøede fisk i store strimler (dette gøres nemmest mens fisken stadig er let frossen).
Varm lidt olie på en pande og rist fisken i 2 minutter.Tilsæt karry og soja og lad det simre 1-2 minutter. Tag fisken fra og hold den lun.
På den samme pande steges ingefær, hvidløg, babymajs og forårsløg i 2 minutter. Tilsæt limesaften og 1/2 kop vand og lad det simre i yderligere 4 - 5 minutter.
Tilsæt fisken og væden der er ved og drys retten med frisk koriander.
Skær den optøede fisk i store strimler (dette gøres nemmest mens fisken stadig er let frossen).
Varm lidt olie på en pande og rist fisken i 2 minutter.Tilsæt karry og soja og lad det simre 1-2 minutter. Tag fisken fra og hold den lun.
På den samme pande steges ingefær, hvidløg, babymajs og forårsløg i 2 minutter. Tilsæt limesaften og 1/2 kop vand og lad det simre i yderligere 4 - 5 minutter.
Tilsæt fisken og væden der er ved og drys retten med frisk koriander.