Nem og lækker opskrift på Kænguru med ingefær. Vi har samlet et stort udvalg af lette og lækre madopskrifter. Se dem alle her.
Tilberedning
Hæld olie, ingefær, koriander, sherry og rosiner over kødet og lad det trække i et par timer i køleskabet, mens kødet vendes af og til.
Kødet tages op og brunes i en gryde.
Champignon, der er renset og skåret i skiver, steges på en pande sammen med selleri i tern. Bland dem med kødet og lagen og lad retten koge sammen i 5 min. indtil kødet er gennemstegt. Smag til med salt og peber.
Hæld olie, ingefær, koriander, sherry og rosiner over kødet og lad det trække i et par timer i køleskabet, mens kødet vendes af og til.
Kødet tages op og brunes i en gryde.
Champignon, der er renset og skåret i skiver, steges på en pande sammen med selleri i tern. Bland dem med kødet og lagen og lad retten koge sammen i 5 min. indtil kødet er gennemstegt. Smag til med salt og peber.