Se hvordan du laver mørbrad medaljon med bacon og persillesky. Klik her og find inspiration blandt mere end 1000 opskrifter til både aftensmad og dessert.
Tilberedning
Drys kødet med salt og peber og brun godt på en pande i smør og olie. Hæld vin på panden og lad det koge op. Hæld bouillonen på og lad simre 5-6 minutter.
Tag bøfferne op fra panden.
Tag panden fra varmen og pisk smørret i. Nu bør skyen ikke koge igen. Vend persille i og smag til med salt og peber.
Skær broccoli i mindre stykker og damp møre i nogle få minutter.
Server kød og broccoli med sky. Kartofler eller ris er godt til.
Drys kødet med salt og peber og brun godt på en pande i smør og olie. Hæld vin på panden og lad det koge op. Hæld bouillonen på og lad simre 5-6 minutter.
Tag bøfferne op fra panden.
Tag panden fra varmen og pisk smørret i. Nu bør skyen ikke koge igen. Vend persille i og smag til med salt og peber.
Skær broccoli i mindre stykker og damp møre i nogle få minutter.
Server kød og broccoli med sky. Kartofler eller ris er godt til.