Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kalkunschnitzel i baconpakke med dampede bladselleri

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kyllingefilet
  • 2 stk kyllingefilet
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk bacon
  • 4 sk bacon
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stilke blegselleri
  • 6 stilke blegselleri
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hønsebouillon
  • 2 dl hønsebouillon
  • persille
  • persille
  • tomater
  • tomater

Tilberedning

Skær schnitzel (kyllingefilet kan også bruges) over på langs og krydr med salt og peber. Fold en skive bacon omkring hver stykke kalkun. Brun ”rullerne” i olie på en pande.

Skær bladselleri i mindre stykker og svits også dem på panden. Hæld bouillon på panden.

Lad simre 5-6 minutter til kødet er gennemstegt og sellerien mør.

Varm tomaterne i ovnen og server dem på toppen sammen med persille. Pasta eller ris til retten er op til dig.