Kalkunschnitzel i baconpakke med dampede bladselleri
Kalkunschnitzel i baconpakke med dampede bladselleri
PT0MLet
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Tilberedning
Skær schnitzel (kyllingefilet kan også bruges) over på langs og krydr med salt og peber. Fold en skive bacon omkring hver stykke kalkun. Brun ”rullerne” i olie på en pande.
Skær bladselleri i mindre stykker og svits også dem på panden. Hæld bouillon på panden.
Lad simre 5-6 minutter til kødet er gennemstegt og sellerien mør.
Varm tomaterne i ovnen og server dem på toppen sammen med persille. Pasta eller ris til retten er op til dig.
Skær schnitzel (kyllingefilet kan også bruges) over på langs og krydr med salt og peber. Fold en skive bacon omkring hver stykke kalkun. Brun ”rullerne” i olie på en pande.
Skær bladselleri i mindre stykker og svits også dem på panden. Hæld bouillon på panden.
Lad simre 5-6 minutter til kødet er gennemstegt og sellerien mør.
Varm tomaterne i ovnen og server dem på toppen sammen med persille. Pasta eller ris til retten er op til dig.