-
Kom de tørrede svampe (Karl Johan svampe er særligt gode. Andre svampe kan også bruges) i en skål og hæld vandet over. Lad stå og trække i 15 minutter.
-
Hak løgene og svits i olie på en stor pande.
-
Kom lidt kød på ad gangen og svits indtil gennemstegt.
-
Skær portobellosvampene i tern og svits med.
-
Hæld nu væsken fra de tørrede svampe gennem et kaffefilter og gem væsken.
-
Skyl svampene og svits med kødet på panden. Hæld væsken fra svampene på panden og kog op. Krydr med estragon, revet citronskal, salt og peber.
-
Kom mel og 4 dl mælk i en kold gryde og pisk melet ud i mælken. Pisk resten af mælken i.
-
Sæt på komfuret og kom smør og hvidvin heri. Rør rundt, indtil saucen begynder at boble let. Skru ned og lad saucen simre under omrøring i 5 minutter.
-
Tag af varmen og riv parmesanosten i saucen. Smag til med salt og peber.
-
Fordel halvdelen af kødsaucen i bunden af en bradepande. Fordel en tredjedel af bechamelsaucen hen over. Læg 8 lasagneplader herpå. Kom nu resten af saucen og en tredjedel bechamel på. Læg de sidste lasagneplader over og fordel bechamelsaucen hen over pladerne.
-
Drys mozarellaosten over det hele.
-
Lad nu lasagnen stå og samle sig 30 minutter, før den kommer i ovnen. Sæt ovnen på 200 grader.
-
Placer lasagnen midt i ovnen og bag den i ca. 30 minutter. Hvis osten bliver for mørk, læg et stykke bagepapir hen over.
-
Tag ud og server med grøn salat.
-
Så er der serveret!