-
Den lufttørrede skinke skæres i strimler og ristes let på en pande i lidt vindruekerneolie. Læg skinken på et stykke fedtsugende papir.
-
Kyllingebrysterne brunes forsigtigt i smør på begge sider.
-
Krydr med salt og peber og steg derefter kyllingebrysterne færdige i ovn ved 180 grader i ca. 10 minutter, lad dem derefter hvile i 10. minutter.
-
Kog citronsaft og hønsefond ind til det halve, tilsæt piskefløde, kog ind til en tredjedel, og tilsæt stegeskyen.
-
Blend med smør og krydr med salt og peber.
-
Skær kyllingebrysterne i to skrå stykker.
-
Lun artiskokkerne i saucen. Anret dem i bunden af en dyb tallerken. Læg herpå de 4 stykker kylling og drys med frisk plukket kørvel og let ristet lufttørret skinke.
-
Serveres med et godt stykke italiensk brød, en god pasta eller en stegt kartoffel.
-
Færdigt arbejde.