-
Brun kødet i smør og olie i en gryde med låg. Krydr med salt og peber.
-
Hæld øl og snaps i gryden og fyld op med et par deciliter vand. Kom ordnede porrer, knoldselleri og 3 gulerødder skåret i mindre stykker i gryden sammen med timian. Læg låg på og lad kødet simre i 2½ time. Spæd eventuelt med vand løbende.
-
Tag kødet og grøntsagerne op. Dæk kødet med alufolie.
-
Kom fløde i saucen og lad simre i 10 minutter. Smag til med fond, salt og peber.
-
Jævn eventuelt saucen med maizena.
-
Kog kartoflerne møre.
-
Skræl 4 gulerødder og skær i tern. Damp al dente i letsaltet vand i 3-4 minutter. Afdryp.
-
Kom en klat smør og sukker på panden og lad det smelte sammen. Kom løg herpå og vend rundt, indtil løgene er optøede og gyldne.
-
Lav en salat af gulerødder, salatblade og granatæblekerner. Vend med lidt salt og limesaft. Server med kød i skiver, sauce, kartofler og perleløg.
-
Så er der serveret!