-
Tænd ovnen på 200 grader.
-
Skær de kogte kartofler i mindre stykker.
-
Pil og skær 1/2 rødløg i tynde både og resten i små tern.
-
Skyl spinat.
-
Steg rødløget i olie på en pande i 3-4 minutter.
-
Tilsæt kartoflerne.
-
Pisk æggene sammen med mælk eller vandmed et piskeris, og krydr med salt og peber.
-
Hæld æggemassen over kartofler, rødløg og spinat på panden, og ryst panden, så æggemassen fordeler sig.
-
Læg låg på panden, sæt den i ovnen, og bag æggekagen i ca. 20 minutter, til den er gylden, fast og gennembagt.
-
Servér spinat-æggekagen med stykker af røget laks, og top med plukket dild, citron skåret i både og evt. lidt fintsnittet rødløg.
-
Byd brød til.
-
Voila!