-
Skær kyllingekødet i strimler. Rens svampene, og skær dem i mindre stykker. Pil hvidløgsfeddene, og hak dem fint. Skræl ingefæren og hak den fint. Rens chilierne for kerner, og snit dem fint.
-
Giv umami kyllingefond og vand et opkog i en gryde, og hold det varmt.
-
Varm en dyb pande med olie, og steg hvidløg, ingefær og chili i 1 minut. Tilsæt kyllingekødet, og steg under omrøring i 2-3 minutter, til kødet bliver hvidt. Tilsæt den varme fond og svampe, og lad suppen simre i 3-5 minutter.
-
Smag til med limesaft, sukker og fishsauce eller salt – smagen skal balancere mellem det stærke, søde, syrlige og salte. Læg nudlerne i suppen, og lad det simre under omrøring til nudlerne er møre (3-5 minutter).
-
Anret suppen i varme suppeskåle, og pynt med, friske korianderblade og evt. fintsnittede forårsløg.
-
Så er der serveret!