-
Kog roastbeefen i simrende letsaltet vand i 30 min. (indvendig temperatur 51 grader).
-
Tag den op af vandet, dæk den med fugtigt klæde, og lad den afkøle. Opbevar evt. roastbeefen i køleskab.
-
Del de valgte grøntsager i passende stykker. Skær dem gerne i lige store tilfældige stykker, så du stadig fornemmer grøntsagens form.
-
Kog grøntsagerne møre i saltet vand med tilsætning af et snittet fed hvidløg og citronskal. Start med de grove grøntsager. Tag grøntsagerne op af vandet efterhånden, som de er møre, og dæk med fugtigt klæde.
-
Rør tomatpure sammen med olie, og smag godt til med hvidløg og et par dråber tabasco. Lige før serveringen steges nogle af grøntsagerne på en varm pande.
-
Tilsæt tomatpureen og sving grøntsagerne i. Kom grøntsagerne i fad eller direkte på fire tallerkner. Krydr med friske krydderurter.
-
Skær kødet i tynde skiver og server til det grønne, krydret med salt og friskkværnet peber.
-
Færdigt arbejde.