Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Salami og bøffelmælksmozzarella

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk pizzabund
  • 1 stk pizzabund
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk bøffelmælksmozzarella
  • 1 stk bøffelmælksmozzarella
  • chorizo
  • chorizo
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk cherrytomater
  • 5 stk cherrytomater
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 2 spsk olivenolie

Tilberedning

Det er næsten umuligt at lave en god pizzabund i en almindelig ovn. Derfor har Irma nu fået gode, italienske pizzabunde på frost, der gør det muligt at slå dig løs som pizzamand. Tag pizzabundene ud af fryseren 15 minutter før brug. Sæt ovnen på 250 grader.

Del osten i mindre stykker og fordel over pizzaen. Kom chorizo og halverede tomater på. Bag pizzaen 4-5 minutter. Riv hvidløg og vend med olien. Tag pizzaen ud, dryp olien, med eller uden det revne hvidløg henover, og nyd.