Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Dampet torsk med persille og tomatbulgur

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk torskefileter
  • 2 - 4 stk torskefileter
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl persille
  • 0.5 dl persille
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bagepapir
  • 1 bagepapir
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk citron
  • 1 stk citron
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl bulgur
  • 2 dl bulgur
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 1.5 dl vand
  • havsalt
  • havsalt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds Irmas tomater med basilikum
  • 1 ds Irmas tomater med basilikum

Tilberedning

Sæt oven på 200 grader.

Drys torsken med salt og peber og vend den i persille. Læg fisken midt på et bagepapir og dryp olie og lidt citronsaft over. Pak fisken godt ind i papiret.

Læg pakken på en bradepande og bag fisken i 15 minutter.

Kom bulgur, lidt salt, vand og tomat i en gryde og kog i 10 minutter. Sluk og lad stå indtil de andre dele af retten er færdig.

Server fisken med den sky som er i bunden af pakken og den varme tomatbulgur.