-
Kom vand og gær i en skål og rør sammen. Riv skallen fra den ene citron fint og rør ud i blandingen.
-
Kom brødblandingen i og rør rigtig godt sammen.
-
Læg bagepapir på en bageplade og hæld dejen ud herpå. Gør dine hænder våde af vand og tryk dejen flad, cirka 2 centimeter. Lad dejen hæve i 2 timer.
-
Sæt ovnen på 250 grader varmluft.
-
Skær citronen i helt tynde skiver og pynt dejen med små skiver citron.
-
Bag brødet ved 250 grader i 10 minutter. Skru ned til 220 grader og bag det gyldent og gennembagt. Kig efter 15 minutter. Når du banker brødet i bunden, skal det lyde hult og farven skal være gylden. Hvis ikke, bager du blot videre 5 minutter ad gangen.
-
Afkøl på rist.
-
Træk og skær skindet fra andebrystfileterne.
-
Skær kødet i tynde skiver og kom i en skål.
-
Skær forårsløg og rødløg fint og vend med kødet. Kom cashewnødder i.
-
Kom olie, soja, sukker, knuste kaffir lime blade og revet skal og saft fra limen samt peber i en lille skål. Bland og vend med kød og grønt. Stil i køleskab.
-
Tag ud af køleskabet 20 minutter før, du lynsteger blandingen indtil gylden. Husk at and – ligesom alt fjerkræ – skal være gennemstegt.
-
Smag til med fish sauce, limesaft og sukker.
-
Kog risen efter anvisning og server til anden sammen med godt citronbrød.
-
Færdigt arbejde.