Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kylling og smørstegte hvide asparges med parmesan

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Kylling og smørstegte hvide asparges med parmesan
  • Kylling og smørstegte hvide asparges med parmesan
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl parboiled ris
  • 3 dl parboiled ris
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kyllingebrystfilet
  • 4 kyllingebrystfilet
  • salt og peber
  • salt og peber
  • olie
  • olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt asparges
  • 1 bdt asparges
  • smør
  • smør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gl hollandaise sauce
  • 1 gl hollandaise sauce
  • parmesanost
  • parmesanost
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfuld salat
  • 1 håndfuld salat

Tilberedning

Sæt risene over efter anvisning på emballagen.

Krydr kyllingebrystfileterne med salt og peber og gennemsteg i olie på en pande. De skal have ca. 15 minutter i alt.

Skræl aspargesene og skær den nederste stilk fra. Steg dem i smeltet smør på en pande. Vend rundt en del gange. De er færdige efter ca. 5-6 minutter.

Gennemvarm saucen. Anret ris, kylling og asparges med en skefuld sauce. Drys friskhøvlet parmesanost over aspargesene, drys urter over og server.