Se hvordan du laver lam med artiskokcreme. Klik her og find inspiration blandt mere end 1000 lækre opskrifter til både aftensmad og dessert.
Tilberedning
Skær kødet i mundrette stykker, og kom dem på spyd med laurbærblade og citron. (Jo længere spyddene ligger i køleskabet, jo kraftigere bliver laurbærsmagen.)
Pensl med lidt olie, drys salt og peber på, og grill til kødet får en fin farve.
Kom afdryppede artiskokker og olie i en blender. Blend til konsistensen er cremet, men stadig lidt grov. Smag til med hvidløg og rigeligt salt og peber.
Vend hakket persille i artiskokcremen eller brug det som pynt.
Det er en god idé at lægge laurbærbladene i blød sammen med træspyddene. Så knækker de nemlig ikke så nemt. Server evt. med en bagt kartoffel!
Kilde: Irma krydderiet 2, 2004
Skær kødet i mundrette stykker, og kom dem på spyd med laurbærblade og citron. (Jo længere spyddene ligger i køleskabet, jo kraftigere bliver laurbærsmagen.)
Pensl med lidt olie, drys salt og peber på, og grill til kødet får en fin farve.
Kom afdryppede artiskokker og olie i en blender. Blend til konsistensen er cremet, men stadig lidt grov. Smag til med hvidløg og rigeligt salt og peber.
Vend hakket persille i artiskokcremen eller brug det som pynt.
Det er en god idé at lægge laurbærbladene i blød sammen med træspyddene. Så knækker de nemlig ikke så nemt. Server evt. med en bagt kartoffel!
Kilde: Irma krydderiet 2, 2004