Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Sommerlam i sommerland

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 40 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Sommerlam i sommerland
  • Sommerlam i sommerland
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lammeculotte
  • 2 stk lammeculotte
  • salt og peber
  • salt og peber
  • olie
  • olie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl bulgur
  • 2 dl bulgur
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfulde dild
  • 2 håndfulde dild
  • {{ 40 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hel parmesanost
  • 40 g hel parmesanost
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g pinjekerner
  • 50 g pinjekerner
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvidvinseddike
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • hvidløg
  • hvidløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk majskolber
  • 2 stk majskolber
  • grønne asparges
  • grønne asparges

Tilberedning

Sæt ovnen på 225 grader.

Læg lammeculotterne på en lille ildfast form og drys med salt og peber. Steg culotterne i ca. 20 minutter.

Tilbered bulgur efter anvisning på emballagen.

Bræk dild i mindre stykker, og kom i din blender. Riv parmesanosten groft ned i blenderen. Kom pinjekerner og eddike heri. Begynd at blende pestoen, imens du hælder en tynd stråle olie heri. Lige så snart pestoen begynder at samle sig, holder du op med at komme olie i. Smag på pestoen. Måske skal der lidt revet hvidløg i.

Sæt en stor gryde med letsaltet vand over. Skær majskolberne over i 3-4 stykker. Kog dem møre 5-6 minutter, og tag op. Bræk den trævlede ende af aspargesen fra, og kom i kogevandet i ca. 2 minutter. Tag op og servér.

Servér majs og hele asparges med kød, skåret i mindre humpler eller skiver, på en bund af bulgur, og dryp lidt dildpesto herover.