Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Lammeculotte med majs og asparges

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lammeculotte
  • 2 lammeculotte
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp salt og peber
  • 1 - 2 knsp salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olie til stegning
  • 1 spsk olie til stegning
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl bulgur
  • 2 dl bulgur
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g majs
  • 300 g majs
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt grønne asparges
  • 1 bdt grønne asparges
  • Dildpesto
  • Dildpesto
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt dild
  • 1 bdt dild
  • {{ 40 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g parmesanost
  • 40 g parmesanost
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g pinjekerner
  • 50 g pinjekerner
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvidvinseddike
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • olivenolie
  • olivenolie
  • hvidløg
  • hvidløg

Tilberedning

Sæt ovnen på 225 grader.

Læg lammeculotterne på en lille ildfast form og drys med salt og peber. Steg culotterne i ca. 20 minutter.

Tilbered bulgur efter anvisning på emballagen.

Bræk dild i mindre stykker, og kom i din blender. Riv parmesanosten groft ned i blenderen. Kom pinjekerner og eddike heri. Begynd at blende pestoen, imens du hælder en tynd stråle olie heri. Lige så snart pestoen begynder at samle sig, holder du op med at komme olie i. Smag på pestoen. Måske skal der lidt revet hvidløg i.

Bræk den trævlede ende af aspargesen fra, kog dem og de løse majs i ca. 2 minutter. Tag op og servér.

Servér majs og hele asparges med kød, skåret i mindre humpler eller skiver, på en bund af bulgur, og dryp lidt dildpesto herover.