Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Lammeculotte med grillede asparges og vilde ris

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 40 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Lammeculotte med grillede asparges og vilde ris
  • Lammeculotte med grillede asparges og vilde ris
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g lammeculotte
  • 400 - 500 g lammeculotte
  • {{ 12 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk grønne asparges
  • 12 stk grønne asparges
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk cocktailtomater
  • 6 - 8 stk cocktailtomater
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g vilde ris
  • 150 - 200 g vilde ris
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olie
  • 2 spsk olie
  • salt
  • salt

Tilberedning

Læg lammeculotterne på en lille ildfast form og drys med salt og peber. Steg culotterne i ca. 20 minutter.

De grønne asparges skylles og blancheres kort i let saltet vand. Cocktailtomaterne skylles og der skæres et lille kryds i toppen. Sammen med de friske asparges grilles de på en varm pande i olie. Tages op når de har fået farve og stadig er ”sprøde”.

Stegeskyen fra lammeculotten hældes i en gryde sammen med bouillonen, reduceres og smages til med salt og peber.
De vilde ris koges møre i letsaltet vand og slås løse med en gaffel.
Den nedkogte lammesky hældes på en tallerken og det øvrige anrettes smukt oven på.