Se opskriften på lammeculotte med grillede asparges og vilde ris. Søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter og find inspiration til enhver lejlighed.
Tilberedning
Læg lammeculotterne på en lille ildfast form og drys med salt og peber. Steg culotterne i ca. 20 minutter.
De grønne asparges skylles og blancheres kort i let saltet vand.
Cocktailtomaterne skylles og der skæres et lille kryds i toppen. Sammen med de friske asparges grilles de på en varm pande i olie. Tages op når de har fået farve og stadig er ”sprøde”.
Stegeskyen fra lammeculotten hældes i en gryde sammen med bouillonen, reduceres og smages til med salt og peber.
De vilde ris koges møre i letsaltet vand og slås løse med en gaffel.
Den nedkogte lammesky hældes på en tallerken og det øvrige anrettes smukt oven på.
Læg lammeculotterne på en lille ildfast form og drys med salt og peber. Steg culotterne i ca. 20 minutter.
De grønne asparges skylles og blancheres kort i let saltet vand.
Cocktailtomaterne skylles og der skæres et lille kryds i toppen. Sammen med de friske asparges grilles de på en varm pande i olie. Tages op når de har fået farve og stadig er ”sprøde”.
Stegeskyen fra lammeculotten hældes i en gryde sammen med bouillonen, reduceres og smages til med salt og peber.
De vilde ris koges møre i letsaltet vand og slås løse med en gaffel.
Den nedkogte lammesky hældes på en tallerken og det øvrige anrettes smukt oven på.