Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Lammeschnitzel med rodfrugter

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lammeschnitzel
  • 2 stk lammeschnitzel
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk gulerødder
  • 4 stk gulerødder
  • {{ 2.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 2.5 dl hvidvin
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk spidskål
  • 0.5 stk spidskål
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk friske rosmarinkviste
  • 2 stk friske rosmarinkviste
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk persillerødder
  • 2 stk persillerødder
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk hvidløgs fed
  • 1 stk hvidløgs fed
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Varm olivenolie på en pande og steg kødet 2-3 minutter på hver side. Tag kødet fra og hold det lunt.

Snit grøntsagerne og halver hvidløget. Sauter det hele i olivenolie. Når det er gyldent tilsættes snittet kål, hvidvin og rosmarin.

Lad det simre i 5 minutter og krydr med salt og peber.