Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Saltimbocca og forårsgrønt

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} løg
  • 1 løg
  • smør og olie til dampning og stegning
  • smør og olie til dampning og stegning
  • {{ 600 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kalveschnitzler
  • 600 g kalveschnitzler
  • salvie
  • salvie
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk parmaskinke
  • 1 pk parmaskinke
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 2 dl hvidvin
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl kalvebouillon
  • 2 dl kalvebouillon
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} hvide asparges
  • 8 hvide asparges
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} grønne asparges
  • 8 grønne asparges
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sølvbede
  • 0.5 sølvbede
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tomater
  • 4 tomater
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} agurk
  • 0.5 agurk
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ciabatta boller
  • 4 ciabatta boller
  • {{ 40 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 40 g smør
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} hvidløgsfed
  • 2 hvidløgsfed
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk persille
  • 4 spsk persille

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader.

Sæt to gryder med vand over til grøntsagerne. Kom et halvt løg i hver gryde, lidt salt og en sjat olivenolie eller smør. Skær kødet i mindre stykker. En schnitzel i cirka tre dele. Krydr med salt og peber og læg et par blade salvie på hvert stykke. Læg et halvt stykke skinke på hver og luk med en tandstik. Kom smør og olie på en pande og brun kødet ved høj varme 1 minut per side. Tag op og skru ned for varmen. Kom vin og bouillon på panden og lad simre i 5-6 minutter. Læg kødet ned i skyen og lad kødet varmes igennem.

Skræl de hvide asparges og kog dem møre i cirka 5 minutter. Ordn de grønne asparges og lad dem simre møre i 1-2 minutter. Kom sølvbede bladene i kogevandet og giv dem 2 minutter. Skær tomat og agurk i skiver og kom i en skål og vend straks med de nykogte grøntsager. Smag til med salt og peber.

Skær brødet i skiver uden at skære igennem. Rør smørret med hvidløg og hakket persille og kom i rillerne. Bag brødet gyldent. Kig efter 6-7 minutter.

Server de varme grøntsager med kød, sky og brød til.

Mere fylde:
Ønsker du mere fylde er gnocchi gode at servere til. Gerne med et drys reven parmesanost.