Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Sommerstroganoff

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl parboiled ris
  • 2 dl parboiled ris
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kalvekød i strimler
  • 300 g kalvekød i strimler
  • olie
  • olie
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g champignon i skiver
  • 150 g champignon i skiver
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl creme fraiche 38%
  • 1 dl creme fraiche 38%
  • {{ 10 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk cherrytomater
  • 10 stk cherrytomater

Tilberedning

Sæt risen over.

Brun kødet i smør og olie på en pande og drys med salt og peber. Tag kødet op og svits champignon.

Kom creme fraiche på panden og lad simre 2-3 minutter.

Vend kød og hakkede tomater i og lad det blive varmt.

Server med nykogt ris og et drys persille.