Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Braiseret kalvebov med citronglaserede rosenkål

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 10 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Braiseret Kalvebov med Citronglaserede Rosenkål
  • Braiseret Kalvebov med Citronglaserede Rosenkål
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kalvebov
  • 1 kalvebov
  • salt og peber
  • salt og peber
  • smør
  • smør
  • olie
  • olie
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl kalvefond
  • 3 dl kalvefond
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 1 dl hvidvin
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stilke timian
  • 3 stilke timian
  • {{ 800 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rosenkål
  • 800 g rosenkål
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 25 g smør
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk akaciehonning
  • 2 tsk akaciehonning
  • citron
  • citron
  • citronsaft
  • citronsaft

Tilberedning

Krydr kødet (tykkam og bryst kan også bruges) og brun det på begge sider i smør og olie i en gryde. Kom bouillon og hvidvin heri sammen med timian og lad kødet simre i ca. 1 time. Mærk om det er mørt, ved at skære en lille flig af kødet. Lad rosenkålen simre i ca. 5 minutter. Hæld næsten alt vand fra og lad rosenkålen blive i gryden. Kom honning, citronskal og saft heri og vend rundt indtil kålen er mør efter kun et par minutter.

Server kød i skiver med sky og rosenkål.