Krydr andebrysterne med salt og peber og kom olie på en pande. Læg andebrysterne med skindet nedad og tænd for varmen. Steg i cirka 15 minutter på skindsiden og 5 minutter med kødsiden nedad. Sæt to gryder med vand over. En til nudler. En til grøntsager. Skræl og skær gulerødder i mindre stykker. Kog møre i vandet i 3-4 minutter. Tag op. Skær forårsløg i mindre stykker og kog møre i 1 minut. Tag op. Kog nudler efter anvisning. Rør saucen sammen og smag til efter din smag. Ingefæren skal helst være friskrevet. Server anden til nudler, grøntsager og sauce. Pynt med koriander.
Krydr andebrysterne med salt og peber og kom olie på en pande. Læg andebrysterne med skindet nedad og tænd for varmen. Steg i cirka 15 minutter på skindsiden og 5 minutter med kødsiden nedad. Sæt to gryder med vand over. En til nudler. En til grøntsager. Skræl og skær gulerødder i mindre stykker. Kog møre i vandet i 3-4 minutter. Tag op. Skær forårsløg i mindre stykker og kog møre i 1 minut. Tag op. Kog nudler efter anvisning. Rør saucen sammen og smag til efter din smag. Ingefæren skal helst være friskrevet. Server anden til nudler, grøntsager og sauce. Pynt med koriander.