Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Andebryst med asiatisk tilbehør

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • And
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk andebryst
  • 2 stk andebryst
  • salt og peber
  • salt og peber
  • olie
  • olie
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk gulerødder
  • 5 stk gulerødder
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt forårsløg
  • 1 bdt forårsløg
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g nudler
  • 250 g nudler
  • Sauce
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk crunchy peanutbutter
  • 3 spsk crunchy peanutbutter
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sojasauce
  • 2 spsk sojasauce
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk risvineddike
  • 1 spsk risvineddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk ingefær
  • 1 spsk ingefær
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk sukker
  • 2 tsk sukker
  • koriander
  • koriander

Tilberedning

Krydr andebrysterne med salt og peber og kom olie på en pande. Læg andebrysterne med skindet nedad og tænd for varmen. Steg i cirka 15 minutter på skindsiden og 5 minutter med kødsiden nedad. Sæt to gryder med vand over. En til nudler. En til grøntsager. Skræl og skær gulerødder i mindre stykker. Kog møre i vandet i 3-4 minutter. Tag op. Skær forårsløg i mindre stykker og kog møre i 1 minut. Tag op. Kog nudler efter anvisning. Rør saucen sammen og smag til efter din smag. Ingefæren skal helst være friskrevet. Server anden til nudler, grøntsager og sauce. Pynt med koriander.