Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Dampet torsk med æg og oliven

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
1 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kartofler
  • 500 g kartofler
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g torskefileter
  • 300 g torskefileter
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • smør
  • smør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æg
  • 1 stk æg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sorte oliven
  • 2 spsk sorte oliven
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfuld salat
  • 1 håndfuld salat

Tilberedning

Sæt kartoflerne over.

Sæt ovnen på 200 grader.

Læg torsken i en ildfast form, drys med salt og peber og kom nogle smørklatter på fisken.

Krøl et stykke bagepapir sammen og hold det under den kolde hane. Læg det fugtede papir over fisken og sæt i ovnen i ca. 15 minutter.

Hak æg og oliven groft.

Læg salaten på et fad. Fordel den nydampede fisk på salaten.

Kom æg og oliven på og dryp smørskyen fra formen over.

Server med kartofler.