Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Biksemad med svinemørbrad og chorizo

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kartofler
  • 500 g kartofler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lille æble
  • 1 stk lille æble
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk svinemørbrad
  • 0.5 stk svinemørbrad
  • {{ 10 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} cm chorizopølse
  • 10 cm chorizopølse
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl græsk yoghurt
  • 1 dl græsk yoghurt

Tilberedning

Skær kartoflerne i tern og svits dem i olie på en pande.
Skru ned for varmen og gennemsteg dem. Tag op.

Skær løg og æble i mindre stykker og svits på panden.
Skær svinemørbrad i mindres stykker og steg med på panden.

Skær til sidst pølsen i mindre stykker og svits med.

Når svinemørbraden er gennemstegt kommer du kartoflerne tilbage på panden.

Server biksemaden med en klat yoghurt og gerne et drys krydderurter.