Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Lammeschnitzel med rucola salat med sorte oliven og cherrytomater

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Lammeschnitzel med rucola salat med sorte oliven og cherrytomater
  • Lammeschnitzel med rucola salat med sorte oliven og cherrytomater
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lammeschnitzel
  • 4 stk lammeschnitzel
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bk rucola salat
  • 0.5 bk rucola salat
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 10 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk cherrytomater
  • 8 - 10 stk cherrytomater
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk skalotteløg
  • 2 stk skalotteløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk oliven
  • 2 spsk oliven
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk balsamico eddike
  • 3 spsk balsamico eddike
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Varm lidt olivenolie på en pande og steg lammeschnitzlerne 2 - 3 minutter. Tag det fra og lad kødet hvile lunt et par minutter.

Vend salaten sammen med sherrytomater, løg, oliven, balsamico olie, jomfruolivenolie, salt og peber.

Server med kødet, der er skåret i skiver og vendt med i salaten.