Se hvordan du laver bornholmsk hane med sødsur løgkompot. Klik her og søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter.
Tilberedning
Tip: Kylling kan også bruges i denne ret.
Skær løg i både og kom dem i bunden af et ildfast fad. Skær hvidløgene i skiver og drys over. Læg bornholmerhanen på løgblandingen og drys med salt og peber.
Sæt hanen i en 200 grader varm ovn, gennemsteg hanen i ca. 1 time.
Tag hanen ud og læg den på et fad.
Drys rosiner over løgene, pres citronsaft over og vend rundt. Smag til med honning.
Skær hanen i mindre stykker og servér til løgblandingen.
Skær løg i både og kom dem i bunden af et ildfast fad. Skær hvidløgene i skiver og drys over. Læg bornholmerhanen på løgblandingen og drys med salt og peber.
Sæt hanen i en 200 grader varm ovn, gennemsteg hanen i ca. 1 time.
Tag hanen ud og læg den på et fad.
Drys rosiner over løgene, pres citronsaft over og vend rundt. Smag til med honning.
Skær hanen i mindre stykker og servér til løgblandingen.