Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

En slags chili con carne

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g oksekød i tern
  • 250 g oksekød i tern
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk bacon
  • 4 sk bacon
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk små gulerødder med top
  • 4 stk små gulerødder med top
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds kidneybønner
  • 1 ds kidneybønner
  • chilisauce
  • chilisauce
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber
  • olivenolie
  • olivenolie

Tilberedning

Skær bacon i mindre stykker og svits på panden i lidt olie.

Flæk gulerødderne på langs og svits med bacon og tag op.

Svits kødet i olie og drys med salt og peber.

Vend bønner, bacon og gulerødder med kødet på panden indtil alt er varmt.

Server med chilisauce og masser af godt brød.