Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Wienerschnitzel med grov ærtemos

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk Kalkunschnitzel
  • 2 stk Kalkunschnitzel
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvedemel
  • 0.5 dl hvedemel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æg
  • 1 stk æg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rasp
  • 1 dl rasp
  • smør
  • smør
  • olie
  • olie
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g ærter
  • 500 g ærter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lille løg
  • 1 stk lille løg
  • smør
  • smør
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Bank schnitzlerne lidt fladere med din hånd.

Drys dem med salt og peber og vend dem i melet. Vend dem derefter i det let piskede ægget og så i raspen.

Steg schnitzlerne gyldne i smør og olie på en pande.

Kog ærterne efter anvisning. Afdryp og mos ærterne i en skål.

Vend ærterne med lidt løg og evt. en lille klat smør og smag til med salt og peber.

Server schnitzlerne med ærtemos.