Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Braiseret kalvekød med rodfrugter og chorizo

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 2 t 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Braiseret kalvekød med rodfrugter og chorizo
  • Braiseret kalvekød med rodfrugter og chorizo
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 2 stk løg
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk gulerødder
  • 4 stk gulerødder
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk persillerødder
  • 4 stk persillerødder
  • smør
  • smør
  • {{ 700 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Limousine kalvebov
  • 700 g Limousine kalvebov
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g chorizopølser
  • 400 g chorizopølser
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lille håndfuld mynte
  • 1 lille håndfuld mynte
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl æblemost
  • 2 dl æblemost

Tilberedning

Skær grøntsager i mindre stykker.

Smør formen med smør, og kom dem heri. Læg kalveboven eller tykkammen herpå. Kom pølser heri samt frisk mynte. Krydr med salt og peber, og hæld æblemost over. Sæt Römertopfen ind i en kold ovn, og skru op på 225 grader. Lad retten stå i ovnen i 2-2½ time.

Tag ud, og server direkte fra lerfadet.