Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Fiskefrikadeller med fennikel i cremet sauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kartofler
  • 500 g kartofler
  • Fiskefrikadeller
  • Fiskefrikadeller
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk fiskefrikadeller
  • 1 pk fiskefrikadeller
  • olivenolie
  • olivenolie
  • Fennikel i cremet sauce
  • Fennikel i cremet sauce
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk fennikel
  • 1 stk fennikel
  • smør
  • smør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 1 dl hvidvin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1 dl piskefløde
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber

Tilberedning

Sæt kartoflerne over. Steg farsen til frikadeller i olie på en pande eller lun dem færdige i ovnen.

Skær fennikel og løg i tynde skiver og svits, uden at de tager farve, i smør i en gryde.

Kom vin og fløde i gryden og lad simre under låg i 6-7 minutter.