Se hvordan du laver butterdejspakker med fisk og skaldyr. Søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter og find inspiration til enhver lejlighed.
Tilberedning
Sæt ovnen på 225 grader.
Skær torsken i tern på ca. 3x3 cm, afdryp rejerne og kom fisk og skaldyr i en skål.
Drys krydderier og krydderurter over fisk og skaldyr, riv hvidløg ned i skålen, og vend godt rundt med olie.
Rul pladerne ud i kvadrater. Læg 1/5 fyld på den ene side af dejen, og fold dejen over, så du får en trekant. Pres dejkanterne sammen med fingre eller gaffel.
Læg pakkerne over på en bradepande med bagepapir. Pensl evt. pakkerne med æg, hvis du ønsker en blank overflade. Bag pakkerne midt i ovnen i ca. 15 minutter.
Kilde: Krydderiet 4, 2005
Skær torsken i tern på ca. 3x3 cm, afdryp rejerne og kom fisk og skaldyr i en skål.
Drys krydderier og krydderurter over fisk og skaldyr, riv hvidløg ned i skålen, og vend godt rundt med olie.
Rul pladerne ud i kvadrater. Læg 1/5 fyld på den ene side af dejen, og fold dejen over, så du får en trekant. Pres dejkanterne sammen med fingre eller gaffel.
Læg pakkerne over på en bradepande med bagepapir. Pensl evt. pakkerne med æg, hvis du ønsker en blank overflade. Bag pakkerne midt i ovnen i ca. 15 minutter.
Kilde: Krydderiet 4, 2005