Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Butterdejspakker med fisk og skaldyr

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 35 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
5 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk butterdejsplader
  • 1 pk butterdejsplader
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g torskefilet
  • 500 g torskefilet
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rejer
  • 300 g rejer
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} brv safran
  • 1 brv safran
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk paprika
  • 1 tsk paprika
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk spidskommen
  • 0.5 tsk spidskommen
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl persille
  • 1 dl persille
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 2 spsk olivenolie
  • salt og peber
  • salt og peber
  • evt. æg til pensling
  • evt. æg til pensling

Tilberedning

Sæt ovnen på 225 grader. Skær torsken i tern på ca. 3x3 cm, afdryp rejerne og kom fisk og skaldyr i en skål. Drys krydderier og krydderurter over fisk og skaldyr, riv hvidløg ned i skålen, og vend godt rundt med olie.

Rul pladerne ud i kvadrater. Læg 1/5 fyld på den ene side af dejen, og fold dejen over, så du får en trekant. Pres dejkanterne sammen med fingre eller gaffel.

Læg pakkerne over på en bradepande med bagepapir. Pensl evt. pakkerne med æg, hvis du ønsker en blank overflade. Bag pakkerne midt i ovnen i ca. 15 minutter.

Kilde: Krydderiet 4, 2005