Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Cremet pasta med laks og rejer

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lille løg
  • 1 lille løg
  • olie til stegning
  • olie til stegning
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 1 dl hvidvin
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 0.5 dl piskefløde
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk laks
  • 2 sk laks
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rejer
  • 150 g rejer
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g spaghetti
  • 150 g spaghetti
  • lidt basilikum
  • lidt basilikum

Tilberedning

Svits løget i lidt olie uden at det tager farve. Hæld vin og fløde på og lad simre 5 minutter.

Imens koges spaghettien.

Skær laksen i strimler og kom dem i saucen og lad simre yderligere 3-4 minutter. Kom rejerne i saucen og lad simre i 1-2 minutter.

Smag saucen til med salt og peber og vend med spaghettien.