Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Coq au vin

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Coq au vin
  • Coq au vin
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g frilands bacon i tykke skiver
  • 100 g frilands bacon i tykke skiver
  • olie
  • olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk stor kylling
  • 1 sk stor kylling
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk skalotteløg
  • 8 stk skalotteløg
  • knoldselleri
  • knoldselleri
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk gulerødder
  • 2 stk gulerødder
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g champignon
  • 200 g champignon
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvedemel
  • 2 spsk hvedemel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fl rødvin
  • 1 fl rødvin
  • nogle stilke timian
  • nogle stilke timian
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} laurbærblade
  • 3 laurbærblade
  • salt og peber
  • salt og peber
  • kartofler
  • kartofler
  • persille
  • persille

Tilberedning

Skær bacon i strimler, og svits i olie i en sauterpande eller gryde. Tag op. Skær kyllingen ud i mindre stykker og brun dem på panden på begge sider. Tag op. Skær løg, knoldselleri og gulerod i mindre stykker, og svits på panden. Svits til sidst champignon med. Kom nu kylling og bacon tilbage på panden. Drys melet over retten, og vend lidt rundt. Hæld vinen i gryden, og kom krydderier heri. Hvis vinen ikke dækker, kommer du lidt vand eller bouillon heri. Læg låg på, og lad simre i ca. 45 minutter.