Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Svinemørbrad på spyd med sprøde kartofler og paprikasalsa

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 2 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk svinemørbrad
  • 1 stk svinemørbrad
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk citron
  • 0.25 stk citron
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk ingefær
  • 1 tsk ingefær
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk Sambal Oelek
  • 1 spsk Sambal Oelek
  • salt
  • salt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg kartofler
  • 1 kg kartofler
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk røde peberfrugter
  • 2 stk røde peberfrugter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 1 spsk olivenolie
  • hjertesalat
  • hjertesalat
  • purløg
  • purløg

Tilberedning

Skær mørbraden i 8-12 stave.

Bland saft fra citronen med ingefær, sambal oelek og lidt salt. Vend kødet heri, sæt på spyd og stil i køleskab i 1 time.

Sæt ovnen på varmluft på 225 grader.

Vask kartoflerne og skær dem i tynde både. Vend dem med olie og salt og spred ud på en bradepande med bagepapir.

Sæt kartoflerne i ovnen i ca. 30 minutter.

Læg kødet på en bradepande og pensl med lidt olie. Steg kødet i ovnen i ca. 15 minutter.

Skær peberfrugter i helt små tern og vend med olie og lidt citronsaft.

Server spyd og kartofler med salat, peberfrugtsalsa og klippet purløg.

Tip: Server med Irmas aioli.