Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Saltimbocca af kalkun

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk Kalkunschnitzel
  • 2 stk Kalkunschnitzel
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk Lufttørret parma skinke
  • 2 sk Lufttørret parma skinke
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber
  • smør
  • smør
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tomater
  • 4 stk tomater
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk citron
  • 0.5 spsk citron
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk sukker
  • 1 tsk sukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk pasta
  • 1 pk pasta
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk pesto
  • 1 spsk pesto

Tilberedning

Skær hver schnitzel i to dele og drys med salt og peber.

Skær parmaskinken i to dele og læg en skive på hver stykke kød. Sæt fast med tandstik.

Brun kødet på begge sider i smør og olie.

Skru ned for varmen og lad kødet blive gennemstegt. Det tager kun nogle få minutter.

Skær tomaterne i mindre tern og kom dem i en skål. Vend tomaterne med citron og citronsaft.

Kog pastaen og vend den afdryppede pasta med tomaterne. Server med pesto.