Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Grillstegte Marskland højrebskoteletter med thaisalat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk højrebskoteletter
  • 2 stk højrebskoteletter
  • olie
  • olie
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk citron
  • 1 stk citron
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk blomkål
  • 0.5 stk blomkål
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk skalotteløg
  • 1 stk skalotteløg
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk chili
  • 0.5 stk chili
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 1 spsk sukker
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk fiskesauce
  • 2 spsk fiskesauce
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk citron
  • 2 spsk citron
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk friske thai basilikum
  • 2 - 3 stk friske thai basilikum
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk mynte grene
  • 2 - 3 stk mynte grene

Tilberedning

Salat: Skær blomkålen i små stykker. Snit løg og chili fint. Kom sukker, fiskesauce og citronsaft i en skål og vend grøntsagerne i.

Pensl kødet med olie og drys med salt og peber. Grillsteg det ca. 3 minutter pr. side. Halvér citronen og grill med.

Læg kødet på to tallerkener sammen med citronen. Vend krydderurter i salaten og fordel på kødet.