Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Karrystegt kanin med æbleris

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "", false: "" || ""} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} halv kanin
  • 2 halv kanin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "spsk.", false: "spsk." || "spsk."} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} karry
  • 1 spsk. karry
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "spsk.", false: "spsk." || "spsk."} [(3 * numberOfPeopleRatio <2)] }} olie
  • 3 spsk. olie
  • salt
  • salt
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "dl.", false: "dl." || "dl."} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} bouillon
  • 2 dl. bouillon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "dl.", false: "dl." || "dl."} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} hvidvin
  • 1 dl. hvidvin
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "dl.", false: "dl." || "dl."} [(3 * numberOfPeopleRatio <2)] }} parboiled ris
  • 3 dl. parboiled ris
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} løg
  • 2 stk. løg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} æble
  • 2 stk. æble
  • smør
  • smør
  • koriander
  • koriander

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader. 

Skær hver halve kanin i mindre stykker.

 Rør karry ud i olie og kom lidt salt i. Gnid kaninen med karryblandingen. 

Læg kaninkødet i en ildfast form. 

Hæld bouillon og vin i bunden af formen og stil midt i ovnen. Steg kødet i ca. 1 time, indtil kødet er gennemstegt.

Kog risen efter anvisning på emballagen. 

Skær løg og æbler i både og svits møre i smør.

Vend den nykogte ris med æble og løg på panden.

Anret kaninkødet med sky og æbleris. 

Dekorer med koriander.