Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Karrystegt kanin med æbleris

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 10 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Karrystegt Kanin med Æbleris
  • Karrystegt Kanin med Æbleris
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} halve kaniner
  • 2 halve kaniner
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk karry
  • 1 spsk karry
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olie
  • 3 spsk olie
  • salt
  • salt
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl bouillon
  • 2 dl bouillon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 1 dl hvidvin
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl parboiled ris
  • 3 dl parboiled ris
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 2 stk løg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æbler
  • 2 stk æbler
  • smør
  • smør
  • koriander
  • koriander

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader.

Skær hver halve kanin i mindre stykker. Rør karry ud i olie og kom lidt salt i. Gnid kaninen med karryblandingen. Læg kaninkødet i en ildfast form. Hæld bouillon og vin i bunden af formen og stil midt i ovnen. Steg kødet i ca. 1 time, indtil kødet er gennemstegt.

Kog risen efter anvisning på embalagen. Skær løg og æbler i både og svits møre i smør.

Vend den nykogte ris med æble og løg på panden.

Anret kaninkødet med sky og æbleris. Dekorer med koriander.