Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Pizza med oksekød og tomatpesto

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} rl pizzadej
  • 1 rl pizzadej
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tomater
  • 3 stk tomater
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g revet ost
  • 150 g revet ost
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket oksekød
  • 200 g hakket oksekød
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gl tomatpesto
  • 1 gl tomatpesto
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfulde salat
  • 2 håndfulde salat

Tilberedning

Sæt ovnen på 225 grader.

Rul pizzadejen ud på en bageplade. Skær tomater i skiver og læg på bunden. Drys osten over.

Fordel det rå oksekød over pizzaen. Drys med salt og peber. Dryp pesto over det hele.

Bag pizzaen midt i ovnen i ca. 15 minutter.

Tag ud, skær ud.

Server med salat.