Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Thai hvidkål med svinekød

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Thai Hvidkål med Svinekød
  • Thai Hvidkål med Svinekød
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket svinekød
  • 500 g hakket svinekød
  • olie
  • olie
  • {{ 600 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hvidkål
  • 600 g hvidkål
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk ingefær
  • 2 spsk ingefær
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lime
  • 2 stk lime
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk fiskesauce
  • 2 spsk fiskesauce
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 1 spsk sukker
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} forårsløg
  • 2 forårsløg
  • lidt mynte
  • lidt mynte

Tilberedning

Svits kødet i olie til det brunes. Hæld op på en tallerken. Svits nu hvidkålen på stegepanden. Tilsæt ingefær og revet hvidløg og svits videre. Pres limefrugterne og rør saften med fiskesauce og sukker. Vend nu kødet med kålen på panden og lad det blive gennemvarmet.

Bland dressingen med kål og kød. Snit forårsløgene fint og drys over retten sammen med mynte.