Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Teriyaki tykkam med svampe og ris

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 40 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Teriyaki tykkam
  • Teriyaki tykkam
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kalvetykkam
  • 400 g kalvetykkam
  • {{ 0.75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vermouth
  • 0.75 dl vermouth
  • {{ 0.75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl Teriyaki sauce
  • 0.75 dl Teriyaki sauce
  • olie til stegning
  • olie til stegning
  • salt og peber
  • salt og peber
  • Teriyaki svampe
  • Teriyaki svampe
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g svampe
  • 300 g svampe
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 - 3 fed hvidløg
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl teriyaki sauce
  • 0.5 dl teriyaki sauce
  • persille
  • persille

Tilberedning

Læg kødet i teriyaki og tør sherry eller vermouth i mindst 15 min.

Kog risene som anvist på emballagen.

Skær svampene i lidt mindre stykker.

Tag kødet op af marinaden og brun det grundigt på alle sider. Hæld marinaden over og steg under låg ved lav varme i ca. 10 min.

Steg svampene samt hvidløg i skiver i lidt olivenolie, tilsæt teriyaki og kog helt ind.

Smag svampene til og drys godt med hakket persille.

Skær kødet i tynde skiver og anret med svampe, ris og sky.