Lavet af økologisk GOTS certificeret bomuld og produceret med omtanke for miljøet
Thise-mælk er for enhver smag
Din pant går selvfølgelig ubeskåret til bedre Mødrehjælpen
Irmas Hverdag er en serie af dagligvarer til faste lave priser. Hovedparten er økologiske.
Håndplukket vine og dyrebare dråber
{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle
{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle
Teriyaki tykkam med svampe og ris
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Se opskriften på teriyaki tykkam med svampe og ris. Vi har samlet et stort udvalg af lette og lækre madopskrifter. Se dem alle her.
Læg kødet i teriyaki og tør sherry eller vermouth i mindst 15 min.
Kog risene som anvist på emballagen.
Skær svampene i lidt mindre stykker.
Tag kødet op af marinaden og brun det grundigt på alle sider. Hæld marinaden over og steg under låg ved lav varme i ca. 10 min.
Steg svampene samt hvidløg i skiver i lidt olivenolie, tilsæt teriyaki og kog helt ind.
Smag svampene til og drys godt med hakket persille.
Skær kødet i tynde skiver og anret med svampe, ris og sky.