Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Chicken tortilla soup

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} hel frilandskylling
  • 1 hel frilandskylling
  • (ca. 1,2 kg)
  • (ca. 1,2 kg)
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l vand
  • 1.5 l vand
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} løg
  • 1 løg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gulerødder
  • 2 gulerødder
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hønsefond
  • 1 spsk hønsefond
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} løg
  • 1 løg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} hvidløgsfed
  • 2 hvidløgsfed
  • Olie
  • Olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk spidskommen
  • 1 tsk spidskommen
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds hakkede tomater med chili
  • 1 ds hakkede tomater med chili
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl tacosauce
  • 1 dl tacosauce
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lime
  • 2 - 3 stk lime
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk hvedetortillas
  • 2 stk hvedetortillas
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 2 spsk olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk forårsløg
  • 1 stk forårsløg

Tilberedning

Kom kyllingen i en gryde, dæk med vand. Kog op, kom salt i gryden. Fjern det skum, der dannes på overfladen. Skær suppegrøntsager i mindre stykker, og kom dem i gryden sammen med hønsefond. Læg låg på, lad simre i ca. 1 time.

Tag kyllingen op og afkøl. Gem gulerødder, der er kogt med. Tag kylling fra til dagen efter. Cirka et bryst.

Del resten af kødet i mindre stykker. Hak løg og hvidløg og svits i olie. Tilføj spidskommen. Kom løgblandingen i gryden med suppe. Tilføj tomat, tacosauce og gulerødder. Læg kyllingekødet i og kog op. Smag til med limesaft, salt og peber. Skær tortillas i en centimeter tykke strimler. Steg sprøde i olie på en pande. Læg på køkkenrulle før servering. Drys med snittet forårsløg.