-
Kom kyllingen i en gryde, dæk med vand. Kog op, kom salt i gryden. Fjern det skum, der dannes på overfladen.
-
Skær suppegrøntsager i mindre stykker, og kom dem i gryden sammen med hønsefond. Læg låg på, lad simre i ca. 1 time.
-
Tag kyllingen op og afkøl. Gem gulerødder, der er kogt med.
-
Tag kylling fra til dagen efter. Cirka et bryst.Del resten af kødet i mindre stykker.
-
Hak løg og hvidløg og svits i olie. Tilføj spidskommen.
-
Kom løgblandingen i gryden med suppe. Tilføj tomat, tacosauce og gulerødder.
-
Læg kyllingekødet i og kog op. Smag til med limesaft, salt og peber.
-
Skær tortillas i en centimeter tykke strimler. Steg sprøde i olie på en pande. Læg på køkkenrulle før servering.
-
Drys med snittet forårsløg.
-
Så er der serveret!