Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kogt kylling i citronsauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kyllingefileter
  • 2 stk kyllingefileter
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hønsebouillon
  • 2 dl hønsebouillon
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 0.5 dl piskefløde
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk majsstivelse
  • 0.5 spsk majsstivelse
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk honning
  • 0.5 spsk honning
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk citronsaft
  • 1 spsk citronsaft
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl ris
  • 2 dl ris
  • estragon
  • estragon

Tilberedning

Lad bouillonen koge op i en gryde.

Kom kyllingefileterne i og lad simre indtil gennemstegte, 8-10 minutter.

Tag kyllingen op.

Rør fløde og majsstivelse jævnt i en lille skål og pisk i saucen som kødet har kogt i. Lad saucen koge op under omrøring.

Smag saucen til med honning og citronsaft.

Kom kyllingen i saucen og server med ris og revet citronskal.