Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Svinekotelet med æbler og timian

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk svinekoteletter uden ben
  • 2 stk svinekoteletter uden ben
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æbler
  • 2 stk æbler
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk peberrod
  • 2 tsk peberrod
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk skalotteløg
  • 2 stk skalotteløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk friske grene timian
  • 2 stk friske grene timian
  • smør
  • smør
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Varm lidt smør på en pande og steg kødet 4-5 minutter. Krydr med salt og peber. Tag kødet fra panden og hold det lunt. Tilsæt løg og æbler delt i kvarte på panden. Lad det riste i 2 minutter. Tilsæt ½ kop vand, peberrod og timian. Krydr med salt og peber og lad det simre yderligere 2 minutter.