Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Grillspyd med svinemørbrad

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Grillspyd
  • Grillspyd
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} svinemørbrad
  • 1 svinemørbrad
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} løg
  • 2 løg
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g champignon
  • 200 g champignon
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 4 spsk olivenolie
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} laurbærblade
  • 5 laurbærblade
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl jasminris
  • 3 dl jasminris
  • Kimchi
  • Kimchi
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gulerødder
  • 2 gulerødder
  • {{ 10 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} cm agurk
  • 10 cm agurk
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} mild rød chili
  • 1 mild rød chili
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk ingefær
  • 1 spsk ingefær
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} klementiner
  • 2 klementiner
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk fiskesauce
  • 1 spsk fiskesauce

Tilberedning

Skær mørbraden i mindre mundrette stykker og kom i en skål.

Skær løg i fire både, og del dem i mindre lag. Rens champignon og del de store lige over. Kom løg og champignon i skålen med kød.

Del laurbærblade i mindre stykker, vend med kødet, og krydr med salt og peber. Sæt kød og grøntsager på spyd. Gennemsteg kødet på grillpande. Det tager cirka 12 minutter.

Riv gulerødder og agurk i strimler, og snit chilien fint. Kom i en skål med friskrevet ingefær. Skær skrællede klementiner i tynde skiver og vend med grøntsagerne. Vend med fishsauce og sukker. Lad stå at trække, imens kødet steger, og risen koger.

Kog risen efter anvisning på emballagen og server nykogt til spyd og kimchi.

TIP: Kimchi er navnet på koreanske mælkesyregærede grøntsager, hvor sæsonens grøntsager bruges.