-
Skyl og hak persille.
-
Skær smør i tern, og smuldr det med fingrene sammen med melet i en skål, til det ligner grov rasp.
-
Tilsæt persille, havre-gryn og parmesan, og bland det godt sammen.
-
Skræl rødbeder og gulerødder, og skær dem i tern. Rens porre, og skær den i ringe. Rens og snit chili fint. Pil og hak hvidløg fint.
-
Læg rødbeder, gulerødder og porre i et ovnfast fad, og vend dem med chili, hvidløg, olivenolie, salt og peber.
-
Fordel persille-crumble hen over grøntsagerne, og bag dem i ovnen ved 200° i 30 minutter, til de er møre, og crumblen er gylden og færdigbagt.
-
Top den færdig-bagte ret med høvlet parmesan og plukket persille, og servér den direkte fra fadet. Byd evt. en sprød blandet salat til og lidt cremefraiche eller et andet syrnet mælkeprodukt.
-
Færdigt arbejde.